Termeni de utilizare

Scopul informaţiilor medicale de pe acest site este informarea utilizatorilor în ce priveşte starea de sănătate şi boală, o mai bună înţelegere a prevenirii şi tratării raţionale a bolilor şi încurajarea unui stil de viaţă sănătos. Diagnosticul şi tratamentul cazurilor specifice de boală cad în sarcina medicului de familie şi a medicului specialist din cadrul instituţiilor abilitate legal. Informaţiile de pe site nu trebuie să înlocuiască consultaţia şi tratamentul medical calificat. Administratorul site-ului face toate eforturile rezonabile pentru ca informaţiile puse la dispoziţia utilizatorilor să fie cât mai exacte şi mai actuale dar nu garantează că aceste informaţii sunt cu totul exacte şi complete sau că ele satisfac pe deplin cerinţele uzilizatorilor şi nu îşi asumă răspunderea pentru folosirea inacdecvată a acestor informaţii de către utilizatori.

 

Indiferent de natura sau forma lor (texte, imagini, software) materialele publicate sunt proprietatea intelectuală Fundaţiei Umanitare Dr. Luca, respectiv, a autorilor menţionaţi. Aceste materiale sunt protejate de legea drepturilor de autor şi a drepturilor conexe (Legea nr. 8 din 1996).

Încălcarea drepturilor de autor constituie infracţiune, este urmărită de reprezentanţii legali ai Oficiului Român pentru Drepturile de Autor şi se pedepseşte prin sancţiuni civile şi penale.

Reproducerea, distribuirea sau prezentarea publică a materialelor de pe acest site, fără consimţământul prealabil şi scris al deţinătorului dreptului de autor este interzisă. Interdicţia se referă şi la reproducerea în scop necomercial sau fără profit.

 

Contact rapid

direct:    formular de contact
telefon:  0735.180.001
e-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Impresii

Ati fost la PODIS si doriti sa impartasiti experienta dvs?
Completati formularul de feedback!

naturalio.ro

Doriti sa achizitionati produse naturale?
Vizitati magazinul online naturalio.ro

София Дървен материал цени

София Дъски цена